Naturstar

A megrendelés kézhezvételét követően 3 munkanapon belül otthonába (illetve az Ön által megadott címre) szállítjuk a megrendelt termékeket.

Rendeléskor feltétlen adja meg telefonszámát és munkaidőben elérhető kiszállítási címét valamint email címét annak érdekében, hogy ha futár nem találja a megadott címen, akkor értesítőt tudjon hagyni a csomagról. Az értesítő alapján telefonon időpontot tud a futárral egyeztetni. Ha másodszorra sem sikerül a kézbesítés, a csomag visszaszállításra kerül a Naturstar Kft részére.


Fizetés
A megrendelt termékeket minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetnie.


Költségek
Rendeljen a Naturstar termékekből minimum 7.999,-Ft-s fogyasztói áron és 10 %-s kedvezményt kap a termékek fogyasztói árából, valamint a megrendelt termékeket térítésmentesen kiszállítjuk!

Csomagolási díjat és egyéb adminisztrációs díjat nem számolunk fel!
Amennyiben a megrendelése nem éri el a 7.999,-Ft-t, akkor minden esetben bruttó 1.999,-Ft szállítási költséget számolunk fel!


Megelégedettségi garancia
Amennyiben a webáruházunkban vásárolt Naturstar termékkel nincs megelégedve, 1 hónapon belül kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát. A megelégedettségi garancia nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyeket figyelmetlenségből vagy nem rendeltetésszerű használattal megrongált, továbbá az üres vagy erősen használt, valamint az 1 hónapos garanciaidő után visszaküldött termékekre. A megelégedettségi garancia vagy reklamáció kizárólag a webáruházunk vásárlását igazoló számla fénymásolatával, illetve írásban mellékelt reklamációs levéllel együtt érvényesíthető. A termékek visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket minden esetben a vásárló fizeti.
Ikonok